Soplektion i klassrummet

Hej! Jag heter Mari Andersson och jobbar som skolinformatör på SÖRAB. Jag kommer jättegärna ut till skolor i kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Vallentuna och lär eleverna allt jag kan om sopor, källsortering och återvinning.

Tisdagar, onsdagar och torsdagar är bokningsbara dagar. Har ni en temavecka och önskar soplektioner som en programpunkt, ställer jag självklart upp på det om det fungerar med övrig planering.
I första hand prioriterar vi bokningar från åk 2-5, men i mån av tid kan även andra årskurser besökas.
Boka gärna in flera klasser på skolan samma dag (dock en klass i taget).

Soplektionen är gratis. Vid besöket får eleverna material att ta med sig hem i form av sorteringsanvisningar och klisteretiketter att sätta på sorteringskärlen.

Boka

Mig når du på telefonnummer: 08-505 804 17 alt. 070-101 07 80 eller skicka er förfrågan till mari.andersson@sorab.se
Ange skola, önskat datum och tid samt kontaktuppgifter.

Blogg

Jag bloggar om mina upplevelser ute på skolorna! Besök gärna bloggen och skriv en hälsning eller ställ en fråga.

Jag förstår