Sorteringshjälp & Klisteretiketter

Till er hjälp i sorteringsdjungeln har vi tagit fram en skrift som vi kort och gott kallar Sorteringshjälpen. I den kan man bland annat läsa om varför man ska sortera och vad som händer efteråt med de olika sakerna man sorterat ut. Sorteringshjälpen kan ni beställa i formuläret nedan i tryckt format till skolan* eller ladda ned som pdf-fil.

För att märka upp kärlen för de olika fraktionerna som ni väljer att sortera ut, finns Sophias etiketter (Storlek: 9x9 cm). Totalt 13 st som ni beställer kostnadsfritt i formuläret nedan*

(*=OBS! Gäller endast skolor i kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Vallentuna.)

Samma klisteretiketter finns i mindre format på ett A4-ark som varje elev får att ta med sig hem när vår skolinformatör har varit på besök i klassen. Läs mer »

Beställningsformulär

Ofärgade glasförpackningar