Viktigt inför studiebesök

Kontakta oss i god tid för bokning av besök!

På anläggningarna finns det mycket trafik med personbilar och tunga lastbilar. Var uppmärksam!

Klä er i oömma skor! Kläder efter väder.

Gruppen kan vara upp till ca 20 personer. Består gruppen av yngre barn bör gruppen inte vara alltför stor. Vi rekommenderar att fler än en vuxen är med under besöket.

Det är lärarens ansvar att se till att klassen/gruppen inte utsätter sig själva eller andra för fara.

SÖRAB äger rätt att avbryta besöket om det blir för stökigt.

Våra anläggningar ligger ganska avsides och det är därför inte så lätt att ta sig dit med kollektivtrafiken, undantaget Smedby. Busshållplatserna Smedbyvägen (ca 300 m att gå) och Ekebovägen (ca 1,8 km att gå) ligger närmast.

Jag förstår